leeg2-2
‘Het is geweldig wat er gebeurt als die bruisende vrouw weer tevoorschijn komt!’

Twee intensieve coachtrajecten een-op-een

Vrouwen hebben een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en aanpassingsvermogen. We vragen veel van onszelf. Kinderen. Partner. Ouders. Vrienden. Collega’s. Buren. Kennissen. We zorgen voor alles en iedereen en zetten onszelf meestal op de laatste plaats. We negeren onze verlangens en behoeften. Langzaam maar zeker raken we onszelf zo een beetje kwijt. Weten we niet meer goed wat wij eigenlijk willen en lopen rond met een knagend, ongelukkig gevoel van binnen.

Wil jij graag gecoacht worden en je weer stralend en gelukkig voelen? Het leven leiden dat helemaal bij jou past? Klik dan op een van onderstaande face-to-face coachtrajecten:

Succesverhalen

Foto Lies Laumans

‘Ik heb altijd geleerd om door te gaan, mijn best te doen en vanuit wilskracht proberen dingen te bereiken.

Ingrid heeft me laten inzien dat ik in plaats van continu ‘ik doe mijn best’ ook kan kiezen voor ‘ik zorg voor mezelf’.

Ingrid heeft een prettige, daadkrachtige manier van werken en komt snel tot de kern. Tijdens de coaching heb ik weer een mooie keuze vanuit mijn hart mogen/durven maken, dus ik kijk weer met vertrouwen vooruit.’

Naam: Lies 

Leeftijd: 42 jaar

Naam: Judith

Leeftijd: 37 jaar

‘Het coachtraject met Ingrid is het beste, dat ik mezelf heb kunnen geven. Door de hectiek van het leven was ik vergeten naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ondanks dat ik volgens het boekje niets te klagen heb, merkte ik toch dat ik niet meer zo kon genieten zoals ik altijd deed. Tijdens de coachsessies heb ik zoveel mooie inzichten gekregen en concrete stappen gezet.

Door alle oefeningen heb ik weer geleerd om naar mijn eigen gevoel te luisteren, zodat ik weer kan genieten van de kleinste dingen.

Ingrid is een hele bijzondere coach. Vanaf het allereerste gesprek voelde het voor mij helemaal goed. Ze straalt warmte, rust en energie uit.’

judith pasfoto-2