Ervaringen

Foto Lies Laumans

‘Ik ben bij Ingrid begonnen met coaching, omdat ik allereerst weer verbinding met mezelf zocht. In de belangrijkste keuzes die ik heb mogen maken in mijn leven, kon ik dat altijd doen vanuit mijn hart en omdat ik passie voelde voor de betreffende keuze. Deze hart-hoofd verbinding was ik kwijt.

Er zijn coachsessies geweest die echt confronterend waren en waarin ik me (weer) bewust werd van mijn overtuigingen en verwachtingen.

Ik heb altijd geleerd om door te gaan, mijn best te doen en vanuit wilskracht proberen dingen te bereiken. Ingrid heeft me laten inzien dat ik in plaats van continu ‘ik doe mijn best’ ook kan kiezen voor ‘ik zorg voor mezelf’.

Ingrid heeft een prettige, daadkrachtige manier van werken en komt snel tot de kern. Tijdens de coaching heb ik weer een mooie keuze vanuit mijn hart mogen/durven maken, dus ik kijk weer met vertrouwen vooruit.’

Naam: Lies, Coordinator

Leeftijd: 42 jaar

Naam: Judith, Vitaliteitscoach

Leeftijd: 37 jaar

‘Het coachtraject met Ingrid is het beste, dat ik mezelf heb kunnen geven. Door de hectiek van het leven was ik vergeten naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ondanks dat ik volgens het boekje niets te klagen heb, merkte ik toch dat ik niet meer zo kon genieten zoals ik altijd deed. Tijdens de coachsessies heb ik zoveel mooie inzichten gekregen en concrete stappen gezet.

Door alle oefeningen heb ik weer geleerd om naar mijn eigen gevoel te luisteren, zodat ik weer kan genieten van de kleinste dingen.

Ingrid is een hele bijzondere coach. Vanaf het allereerste gesprek voelde het voor mij helemaal goed. Ze straalt warmte, rust en energie uit.’

judith pasfoto-2
bloem-succes

Naam: Maartje, Tuinarchitect

Leeftijd: 48 jaar

‘Ik ben een vrolijk mens met een heerlijk gezin en een fijne baan. Ik geniet van het leven. Toch zijn er dingen waar ik regelmatig tegenaan loop: Ik kan moeilijk ‘nee’ zeggen als mensen iets aan mij vragen. Of zeg te snel ‘ja’ en heb daar later spijt van. Met andere woorden: Ik stond altijd voor anderen klaar. Ik dacht dat ‘klaar staan voor anderen’ mijn tweede natuur was. Ik deed het zonder erbij na te denken. Door de gesprekken met Ingrid ben ik mij bewust geworden dat dit gedragspatronen zijn, die ik mezelf heb aangeleerd.

Die BEWUSTWORDING op zich was al een enorme openbaring.

Het eerste ‘gereedschap’ dat ik in handen kreeg om dingen te veranderen. Daarna volgde er nog vele mooie inzichten, die mij geholpen hebben om steeds meer bewust te voelen, denken en doen wat voor mij belangrijk is. Mezelf en mijn meest dierbaren op de eerste plaats te zetten. ‘Nee zeggen’ is op dit moment dan ook totaal geen issue meer voor mij. Heerlijk!

Ingrid is geweldige coach en een warm en zeer betrouwbaar mens. Ik heb vooral genoten van de wandelgesprekken op de heide, waarin ik op een ontspannen manier veel over mezelf heb geleerd. De coachsessies hebben mijn leven verrijkt en veranderd. Een cadeau voor mezelf.’

bloem-succes

Naam: Vera, Career Mentor

Leeftijd: 42 jaar

‘Ik vind Ingrid een hele bijzondere coach. Ze is betrokken, deskundig en daadkrachtig. Ze werkt zeer resultaatgericht. Haar sterke analytische vermogen in combinatie met haar krachtige intuïtie leidde voor mij tot snelle en verrassende resultaten.

Ingrid laat je niet alleen inzien wat er speelt, maar maakt het ook voelbaar.

Daarbij is ze een prettig mens met veel levenservaring, bij wie ik mij vanaf de eerste minuut volledig op mijn gemak voelde.’

bloem-succes
bloem-succes

Naam: Lianne, Officier Marechaussee (i.o.)

Leeftijd: 27 jaar

‘Tijdens de groepsprogramma’s van Love Your Lijf heb ik een aantal mooie stappen gezet. Daarna wilde ik nog meer de diepte in. Issues aanpakken, die nog niet aan bod waren gekomen. Daarom heb ik aansluitend een een-op-een coachtraject bij Ingrid gevolgd.

We waren nog maar net met het traject begonnen, toen er in mijn leven op verschillende vlakken heftige veranderingen plaatsvonden. Dit leidde ertoe dat ik weer in oude denk- en gedragspatronen terecht kwam. Mijn innerlijke criticus, de veroordelende stem in mijn hoofd, werd weer enorm sterk. Zo sterk dat ik in eerste instantie niet meer wist wat ik nu écht van iets vond, of hoe ik mij ergens over voelde. Beangstigend en verwarrend.

Dankzij de deskundige en geduldige begeleiding van Ingrid zijn we daar laagje na laagje achter gekomen en ik ben ontzettend dankbaar voor wat dat mij heeft gebracht. Het heeft veel tranen en mentale inspanning gekost, maar ik ben er weer.

Ik ben mezelf. En dat is helemaal okay. Sterker nog hoe meer ik opereer vanuit mijn innerlijke gevoelens en behoeften, hoe fijner ik mij voel!

Het leven is helemaal niet zo zwaar en moeizaam. Ik voel rust en purpose en ik zie hoe goed mijn omgeving nu op mij reageert. En dat is ontzettend fijn en geruststellend.

De mentale wurggreep waarin ik mezelf had vastgezet is grotendeels verdwenen. Ik voel weer ruimte en lucht om mijn leven te leven, zoals ik dat op mijn manier wil doen. Dat is fantastisch en een direct gevolg van het doorlopen van dit traject.’