vip-dag
‘Kleine stappen,
groot effect’

Trainingen & Workshops

                                                        ‘Maatwerk op de werkvloer’

                                           Inspiratie in een dag

Wij verzorgen ook trainingen en workshops voor bedrijven en particulieren. De workshop of training heeft altijd tot doel professionals optimaal te laten werken en leven.

Thema’s als: keuzestress, balans werk-prive, werkgeluk, de overgang op het werk, blijven groeien tot aan je pensioen behoren tot de mogelijkheden. Maar ook de basis leefstijl pijlers, zoals voeding, beweging, stress-reductie en slaapverbetering kunnen in een training of workshop gegeven worden.

Ieder bedrijf of organisatie is uniek. Daarom leveren wij maatwerk om de werkwaarde (loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling) en vitaliteit (zelfzorg) van uw medewerkers te vergroten. We overleggen daarom graag met u waar de professionals in uw organisatie behoefte aan hebben om zo een workshop of training te kunnen ontwikkelen, die nauwgezet aansluit bij de mensen in uw organisatie.

Een organisatie of bedrijf is in de basis immers een groep mensen die samen werken aan een groter doel. En dat kan alleen met gemotiveerde en gezonde werknemers.

Voor het bespreken van uw wensen komen wij graag bij u langs.

 

 

Totaalprogramma:

Een workshop of training duurt minimaal 2,5 uur, maar kan uitgebreid worden tot een totaalprogramma rond een thema van een of meerdere dagen. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van sportclinics, yogalessen, wandelsessies of kooktutorials.
Een programma kan in het bedrijf worden gegeven, maar wij regelen ook graag een mooie locatie voor u en uw medewerkers.

 

Voor meer informatie of kennis maken kunt u zich hier aanmelden!

vip-bol