Lifecoaching

Vrouwen hebben een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en aanpassingsvermogen. Partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s, buren, kennissen. Je zorgt voor alles en iedereen.

Je plant, organiseert, regelt en gaat altijd maar door, door, door ….
Iedere dag opnieuw, want je wil het allemaal zo graag goed doen.

Maar je hebt steeds vaker het gevoel dat je ‘geen grip meer hebt op je leven’. Dat je wórdt geleefd. Dat kost veel energie. Je voelt je dan ook regelmatig moe of zelfs uitgeput en van binnen begint er iets te knagen: ‘Wie ben ik eigenlijk ook alweer?’ ‘Wat vind ik belangrijk?’, ‘Hoe wil ik mijn leven en werk eigenlijk vormgeven?’ en ‘Waar word ik gelukkig van?’

Als Lifecoach begeleid ik vrouwen om hun overvolle leven onder de loep te nemen. De focus weer op zichzelf te richten, te ontdekken wat ze eigenlijk willen en dat in hun huidige leven vorm te geven.
Lifecoaching gaat over jouw mentaal/emotionele ontwikkeling en gedragsverandering. Groeien als mens, als vrouw en als professional. Bewustwording van belemmerende patronen, nieuwe inzichten krijgen, krachtige keuzes maken en concrete stappen zetten. Dit is een intensief proces dat tijd en aandacht vraagt. Met als mooi resultaat een leven waar je weer echt blij van wordt en dat helemaal bij jou past.
Durf jij de regie over jouw leven te pakken?
Ik help je er graag bij.

Dit zijn mijn Lifecoach-trajecten:

Coaching voor particulieren:

Coaching voor professionals: