Wat zie jij als je naar jezelf in de spiegel kijkt…?

Oh nee! Die buik! Die benen! Die billen!

Je bent niet de enige...

Maar liefst 80% van de vrouwen is ontevreden over haar lichaam! Of heeft er zelfs een hekel aan.

 

Zoek jij de oplossing in calorieën tellen, de nieuwste dieethype of een megastreng eetschema? Hop jij zo al jarenlang van het ene crashdieet naar de volgende gezonde voedingstrend?

 

Wat heeft dit jou uiteindelijk gebracht?

 

-Een eindeloze strijd met je gewicht? Afvallen, aankomen en weer afvallen.
-De hele dag met allerlei strenge regels over eten en ‘niet-eten’ bezig zijn?
-Frustratie omdat je lichaam er nog steeds niet uit ziet, zoals jij het in je hoofd hebt?
-Niet meer echt kunnen genieten van je leven, omdat je jezelf niet mooi genoeg vindt?

 

Ook ik heb 30 jaar lang zo ongeveer alle diëten gedaan. Als geen ander weet ik dus hoe obsessief je met je lichaam en diëten bezig kunt zijn en hoe ongelukkig je daarvan eigenlijk wordt. Ook weet ik door mijn ervaringen inmiddels zeker:

Geluk zit niet in de maat van je spijkerbroek.

De oplossing zit dan ook niet in de focus op eten en diëten, maar het aanpakken van de échte oorzaak:

 

de relatie met jouw lichaam.

 

Jouw denkpatronen, overtuigingen, je gevoelens over jouw lichaam. En dus jezelf. Het gaat niet over jouw uiterlijk, maar over jouw innerlijk. Van het constant afwijzen van jouw lichaam naar samenwerking met jouw lijf. Dan krijg je ook het lichaam dat bij jou past. Jouw natuurlijke lijf. Daar help ik je graag bij met het het speciale coachprogramma:

 

Gelukkig op Gewicht

 

Met Gelukkig op Gewicht begeleid ik jou bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met jouw lichaam en eten. Ik bied geen ‘quickfix’, maar maatwerk. Coachtrajecten met blijvend resultaat. Coaching gaat over verandering van binnenuit en dat is een proces, dat tijd en aandacht vraagt.

 

Ik heb inmiddels tientallen vrouwen geholpen om te stoppen met diëten en de strijd met de kilo’s. Goed voor zichzelf te gaan zorgen én: blijvend een gezonde relatie met hun lichaam én eten te creëren. Stap voor stap. Blij met hun lichaam, zichzelf en hun leven.

Ik gun jou dat ook zo! Laten we beginnen…

 

Ingrid

Het Gelukkig op Gewicht programma kun je één-op-één of in groepsverband volgen. Klik op onderstaande knoppen om meer te lezen over de programma’s:

Mijn missie: Ik wil dat alle vrouwen weer gelukkig in de spiegel kijken. Blij met hun lichaam. Blij met zichzelf. Blij met hun leven.

Ik ontvang graag de GRATIS
Gelukkig op Gewicht Inspiratiemails:


Leuk als je mij volgt op Instagram!

Wil jij weer blij naar jezelf in de spiegel kijken? Definitief stoppen met lijnen en diëten? Een positieve, gezonde relatie met je lichaam en eten ontwikkelen?

Zorg goed voor je lichaam! Je hebt er maar een!