“Als professional groeien in werk én leven”

Veerkracht en vitaliteit op de werkvloer

De meeste professionals leggen de lat hoog. Ze voelen zich zeer verantwoordelijk, zijn erg gedreven, enorm loyaal, staan altijd klaar en halen het uiterste uit zichzelf.

Met het risico dat ze opbranden, uitgeput raken, maar ook dat ze teveel op routine gaan draaien, zichzelf tekort doen of niet meer geïnspireerd zijn. Als werkgever wil je voorkomen dat medewerkers langdurig ziek worden. Je wilt enthousiaste en vitale professionals op de werkvloer, die gemotiveerd en met veel plezier hun werk doen. Samen met collega’s bevlogen werken aan het realiseren van de doelstelling van het bedrijf.

Daarom is het belangrijk om in iedere levensfase te kijken wat op dit moment het beste bij werknemers past. Te reflecteren op werk en leven. Wat is op dit moment mijn verhaal?  Wat wil ik eigenlijk? Wat past er bij mij en de levensfase waarin ik zit? Wat voor werkwaarde kan ik toevoegen? Waar liggen mijn uitdagingen? Waar word ik gelukkig van in mijn werk en leven?

Dit vraagt om een gespecialiseerde manier van coaching om zo de mentaal/emotionele kracht, de professionele talenten en vaardigheden en fysieke inzetbaarheid optimaal te laten samenwerken en functioneren. Dit kan op het vlak van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of vitaliteit en gezondheid.

Klik op een van onderstaande (individuele) coachtrajecten. Deze trajecten kunnen ook in company gegeven worden:

Ervaringen
Foto Lies Laumans

‘Ik heb altijd geleerd om door te gaan, mijn best te doen en vanuit wilskracht proberen dingen te bereiken.

Ingrid heeft me laten inzien dat ik in plaats van continu ‘ik doe mijn best’ ook kan kiezen voor ‘ik zorg voor mezelf’.

Ingrid heeft een prettige, daadkrachtige manier van werken en komt snel tot de kern. Tijdens de coaching heb ik weer een mooie keuze vanuit mijn hart mogen/durven maken, dus ik kijk weer met vertrouwen vooruit.’

Naam: Lies, Coordinator

Leeftijd: 42 jaar

Naam: Judith, Vitaliteitscoach

Leeftijd: 37 jaar

‘Het coachtraject met Ingrid is het beste, dat ik mezelf heb kunnen geven. Door de hectiek van het leven was ik vergeten naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ondanks dat ik volgens het boekje niets te klagen heb, merkte ik toch dat ik niet meer zo kon genieten zoals ik altijd deed. Tijdens de coachsessies heb ik zoveel mooie inzichten gekregen en concrete stappen gezet.

Door alle oefeningen heb ik weer geleerd om naar mijn eigen gevoel te luisteren, zodat ik weer kan genieten van de kleinste dingen. Zowel in werk als privé.

Ingrid is een hele bijzondere coach. Vanaf het allereerste gesprek voelde het voor mij helemaal goed. Ze straalt warmte, rust en energie uit.’